Partners
Workshops

Workshops

Er zijn talloze woonworkshops te volgen waarbij u wordt geholpen met het combineren van de juiste elementen. Zo kunt u op zoek gaan naar úw stijl. Samen wordt dan een goede basis voor een sfeervol interieur gecreëerd.

Woonmodeworkshop: ontdek uw eigen stijl!

De meeste workshop beginnen met tips en tricks over het samenstellen van uw basisinterieur. Er worden verschillende stijlen behandeld en er wordt gekeken naar de mogelijkheden van stoffering, kleur, raamdecoratie, belichting en het combineren hiervan. U ontdekt uiteindelijk zelf uw eigen stijl. U kunt een sfeer- en kleurkaart samenstellen, die u gebruikt bij het maken van keuzes voor uw interieur en accessoires.

Woonadviesdagen

Vaak zijn er ook adviesdagen bij interieurspecialisten die bezocht kunnen worden. Deze staan in het teken van de styling van úw interieur. Om die reden is het handig als u goede foto’s en een plattegrond van uw nieuwe of huidige woning meeneemt. Op basis hiervan worden dan advies en handige tips gegeven om uw interieur een verfrissende uitstraling te geven. Vaak lukt dit al met kleine aanpassingen in indeling, kleurgebruik en accessoires. U gaat naar huis met volop nieuwe ideeën en nuttige tips.

Deelnemen aan de workshop?

Momenteel staan er geen workshops op het programma, maar u kunt natuurlijk altijd een cursus of opleiding tot interieurstylist volgen. Ook kunt u gebruik maken van ons persoonlijk interieuradvies zodat u tóch aan de slag kunt. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

Terug naar overzicht