Partners

De basis van ieder interieur!

Een passende vloer in een interieur is van groot belang. Het brengt sfeer en uitstraling. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Waarschijnlijk heeft u zelf al uw eigen voorkeuren, maar welke vloer past nu het beste bij uw levensstijl?

Veel mogelijkheden op het gebied van vloeren

Karpetten staan bekend om hun sfeer en warmte, door hun zachte textuur. U kunt ook kiezen voor marmoleum, dat eindeloze mogelijkheden heeft wat betreft kleuren en combinaties en dus eenvoudig is in te passen in uw eigen ontwerp. Tapijt is veilig, isolerend en slijtvast, met ook zeer veel mogelijkheden op het gebied van kleuren. Met een houten vloeren of laminaat creëert u een bepaalde rust in uw woning en met PVC en vinyl haalt u echt een vloer in huis die tegen een stootje kan.

Genoeg mogelijkheden dus! Bekijk de verschillende toepassingen met alle voor- en nadelen alvast op onze website. Natuurlijk kunt u op basis daarvan een keuze maken, maar het is ook mogelijk om een vloerenspecialist in te schakelen. Wanneer u hier interesse in heeft, dan horen we dit graag. Neem contact met ons op! Op veel plekken kunt u de verschillende toepassingen met uw eigen ogen bewonderen. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Uitblinken in vloeren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uitblinkt in vloeren? Waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan? Een goede vloer stopt niet bij advies: ook het leggen ervan is van groot belang, alsmede de nazorg. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden. Neem contact met ons op!.

Tip: bekijk deze vloertegels shop eens. Speciale tegels voor op de vloer met een bijzonder unieke uitstraling. Door toepassing van deze bijzondere vloertegels voor in de badkamer, hal/ gang, keuken of woonkamer is het eindresultaat dan zowel functioneel alsook exclusief mooi.