Partners
Verkoopstyling

Verkoopstyling

Potentiële kopers willen uw woning ‘proeven’ en ‘voelen’. Ziet de woning er netjes uit? Ruikt het lekker? En kan ik wat met het basisinterieur? Allemaal belangrijke elementen die bijdragen aan de uiteindelijke verkoop van uw woning. Want zeg nu zelf, een woning moet toch goed voelen voordat u overgaat tot kopen? Wij geloven er dan ook in dat een gestileerde woning makkelijker en sneller wordt verkocht. Met verkoopstyling kunt u uw woning een frisser interieur geven voor een snellere verhuur of verkoop van uw woning.

Een goede eerste indruk!

Het creëren van een neutrale, open en frisse uitstraling zorgt ervoor dat uw woning beter tot zijn recht komt en een goede eerste indruk maakt. Dit lukt vaak al met een aantal kleine ingrepen in de opstelling van meubilair, stoffering, kleurgebruik en accessoires. Staat uw woning leeg? Zorg dan voor een tijdelijke inrichting. Veel mensen kunnen namelijk slecht de mogelijkheden visualiseren wanneer ze in een lege ruimte staan. Een tijdelijk interieur is in dat geval de oplossing. Zo presenteert u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk aan potentiële kopers en verkoopt u uw woning sneller en voor een betere prijs.

Verkoopstyling voor u?

Verkoopstyling is onmisbaar in de huidige concurrerende woningmarkt. Daarnaast kunt u zien als een investering, aangezien verkoopstyling zich in de meeste gevallen volledig terugverdient (en vaak extra!) in de verkoopprijs van uw huis.

Heeft u een huis dat niet of lastig verkocht wordt? Wilt u uw verkoopkansen op de huizenmarkt vergroten? Bent u benieuwd wat verkoopstyling in uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht