Partners
Tafels

Tafels

Bent u op zoek naar een unieke tafel die perfect past bij uw interieur? Klassiek, robuust of juist heel strak? Alle mogelijke stijlen vindt u terug in ons assortiment. Rond, vierkant, rechthoekig of ovaal? Alle mogelijke vormen en afmetingen zijn mogelijk. En het belangrijkste: het materiaal en de kleur kiest u helemaal zelf.

Eettafels

De eettafel is naast de plek om heerlijk de dag bij te beginnen, te eten en na te tafelen ook de plaats waar wordt gewerkt en gespeeld. Kortom, een meubel waar veel gebruik van wordt gemaakt. Online vindt u een ruim assortiment eettafels gemaakt van massief eiken, teak of notenhout in diverse afwerkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos: er zijn diverse soorten tafels die verkrijgbaar zijn in iedere gewenste kleur. Verder zijn er veel tafels leverbaar met een uitschuiffunctie of tafels die op maat geleverd kunnen worden.

De mooiste merken

Via ons kunt tafels van de mooiste merken kopen. Er zijn talloze verschillende merken te verkrijgen, van zowel bekende merken als producten van minder bekende internationale ontwerpers en Europese vakmensen. Door deze verscheidenheid in assortiment zijn er voor iedereen kwalitatieve en tijdloze ontwerpen te vinden. Shop via Interieur Decor, want wij spelen juist heel erg in op sfeer en hebben uitsluitend webshops online staan die topkwaliteit voor een mooie prijs leveren.

Terug naar overzicht