Partners
Styling modelwoning

Styling modelwoning

Een lege woning heeft moeite om zichzelf te verkopen. Veel mensen vinden het tegenwoordig moeilijk om de mogelijkheden van de woning te zien als deze leeg staat. Er is ook een dosis inbeeldingsvermogen voor nodig om in een lege ruimte al te visualiseren hoe deze eruit komt te zien wanneer deze volledig is ingericht. Daarom is het zo fijn dat er modelwoningen bestaan. Op deze manier kunnen makelaars hun potentiële kopers in een sfeervol ingerichte woning ontvangen.

Van ontwerp tot realisatie

Uit ervaring weten we dat de aanwezigheid van een goed ingerichte modelwoning enorm bijdraagt aan de verkoop ervan. Het interieur moet bijvoorbeeld goed aansluiten bij de trends die spelen binnen de doelgroep. Zo wordt een woning voor een jong gezin natuurlijk compleet anders ingericht dan een seniorenwoning. Daarom wordt goed rekening gehouden met de doelgroep bij het maken van het interieurontwerp.

Naar aanleiding van een sfeercollage (moodboard) en de plattegrond wordt een optimale indeling en passende interieurschetsen gemaakt. En natuurlijk wordt gezorgd voor de totale realisatie en de begeleiding van het traject. Van schilderwerk en stoffering, tot aan het leveren of verhuren van meubels, verlichting en accessoires. Wanneer u de modelwoning binnenloopt, heeft u echt het idee dat u in een bewoond huis stapt.

Uw modelwoning stylen?

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met het stylen van uw modelwoning? Wilt u de kans op een verkoop doen stijgen door een mooie ingerichte woning te laten zien? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht