Partners
Stoelen

Comfort & uitstraling

Een stoel moet goed zitten, comfortabel zijn en natuurlijk een goede uitstraling hebben. Daarbij is het handig als het materiaal van de stoel gemakkelijk schoon te houden is. Aan deze punten besteden we bij Interieur Decor veel aandacht. Om die reden leveren we shops met een zeer uitgebreid meubelaanbod van diverse merken.

Gespecialiseerde merken

Wij houden van ontwerpers die hun designs emotioneel en vooral ook tijdloos maken. Op deze manier kunt u lang vooruit met uw aankoop. Met een dergelijke stoel kiest u voor een ongedwongen woonsfeer wanneer er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan eiken, Belgisch hardsteen, linnen en kalkverven.

Eetkamerstoelen

Er bestaan vele verschillende mogelijkheden voor stoelen aan een eettafel. Lekker rond de tafel om even bij te praten, uitgebreid te dineren of om rustig de krant door te nemen. Op alle momenten dat u aanschuift is het belangrijk om in een comfortabele stoel te zitten. U zou dan kunnen kiezen voor gestoffeerde stoelen met armleuningen of met wielen zodat u de stoel eenvoudig kunt verplaatsen. Interieur Decor biedt een ruime keus aan shops die eetkamerstoelen in elke stijl en in elk denkbare uitvoering aanbieden. Vrijwel alle stoelen zijn in een grote variatie aan stof en leersoorten verkrijgbaar.

Wilt u interieuradvies op het gebied van stoelen? Voor een onze deskundig advies staan onze interieurcoachen voor uw klaar! Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht