Partners

Bekende en opkomende meubeldesigners

Interieur Decor volgt de laatste trends en zorgt ervoor dat de beste webshops op dit gebied aan u worden getoond die regelmatig nieuwe producten in hun online aanbod hebben. Van tafels en stoelen tot krukjes, banken en verlichting. En dat allemaal van bekende designers, maar ook juist van designers die nog aan het begin van hun carrière staan. Wij vinden het belangrijk dat u een zeer compleet aanbod van meubels te zien krijgt.

Vele meubel merken dus grote keuze

Op onze website kunt u dan ook volop inspiratie opdoen voor uw complete interieur. De merken die u terug vindt, zijn prima te combineren zodat in ieder interieur een gepaste sfeer wordt neergezet. De grote diversiteit aan merken en producten is goed te zien in het webshop aanbod, maar we kunnen u uiteraard ook adviseren op het gebied van op maat gemaakte meubels.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Heeft u iets speciaals in gedachten? Of heeft u een meubelstuk nodig met een specifieke afmeting? Het is mogelijk om gebruik te maken van de ontwerpdiensten via Interieur Decor. Uw meubelstuk wordt op maat getekend en ontworpen, geheel naar uw wensen. Vervolgens wordt de opdracht neergelegd bij een professionele meubelmaker, die uw op maat gemaakte meubelstuk vervaardigt. Eventueel onder toezicht van de ontwerper. Wilt u gebruik maken van deze dienst? Neem contact met ons op!