Partners
Maatwerk

Maatwerk meubels

Iedereen verdient een uniek interieur, en daar helpt interieur decor u graag bij. Bij het ontwerpen van een interieur hoeft u niet beperkt te zijn door de standaardafmetingen van meubels. Maatwerk biedt wat dat betreft de perfecte oplossing. Meubels, kasten of kozijnen kunnen veelal helemaal voor u op maat worden gemaakt, zodat de meubels prachtig binnen uw interieur passen.

Uniek interieur?

Bent u ook allergisch voor alledaagse interieurs? Wilt u juist een interieur dat niemand anders heeft? Meubels die volledig aansluiten bij uw wensen? Dat is allemaal mogelijk wanneer u durft om de andere weg te nemen. Dat kan met maatwerk meubelstukken, die volledig voor u worden ontworpen en vervaardigd. Van een unieke kast tot een one of a kind tafel: het is allemaal mogelijk. U heeft de volledige keuze qua materialen, uitstraling en vormgeving. De maten worden aangepast aan de ruimte waarin het meubelstuk komt te staan, zodat het optimaal in de kamer geïmplementeerd kan worden.

Maatwerk

Heeft u een ruimte waar een bijzondere kast, tafel, keuken of bank in past? Deze kan via Interieur Decor eenvoudig voor u worden ontworpen. En natuurlijk wordt het meubelstuk helemaal voor u op maat gemaakt. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht