Partners
Interieurontwerp

Interieurontwerp

Wilt u uw complete interieur in uw woning of bedrijf vernieuwen? Dan is het verstandig om een interieurontwerp te laten maken. Volgens een overzichtelijk stappenplan wordt er dan een persoonlijk interieurontwerp gemaakt dat aansluit bij uw wensen. Uiteraard wordt er ook goed gekeken naar het praktisch aspect van de ruimte. Een kantoorruimte heeft logischerwijs een compleet ander interieurontwerp dan een woonkamer. Bij een kantoor staat praktisch nut voorop, waar in een woonkamer juist sfeer voorop staat. Er wordt hoe dan ook een goede basis gecreëerd waar u lang mee vooruit kunt.

Uw persoonlijke smaak en stijl vormen de basis

Het interieuradvies inclusief interieurontwerp bestaat uit vier stappen. Vaak wil een interieur architect of interieurdesigner de ruimte graag in real-life zien alvorens hij een passend ontwerp maakt. Vervolgens wordt er gekeken naar de kleur- en materiaalmogelijkheden. Zo krijgt de designer een goede indruk van uw persoonlijke stijl en smaak. Ook wordt er gesproken over de specifieke wensen die u heeft. In veel gevallen wordt er ook een sfeercollage gemaakt, en uiteindelijk een plattegrond en interieurschetsen. Deze presenteren we aan u. Als alles helemaal naar uw zin is, dan kan het geheel worden uitgevoerd.

Interieurontwerp voor u?

Een interieurdesigner kijkt op een hele andere manier naar uw woning of (bedrijfs)pand dan u. Benieuwd hoe een professional uw ruimte zou inrichten? Wilt u graag een goed uitgewerkt interieurontwerp dat perfect als basis kan dienen wanneer u uw woning gaat inrichten of vernieuwen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht