Partners

Interieuradvies

Daar ligt ons hart! We vinden het belangrijk dat een interieur goed past bij uw persoonlijke wensen en stijl, en daarmee een goede sfeer neer zet. Vaak zijn kleine aanpassingen al voldoende, maar soms is er meer nodig om datgene te bereiken wat u graag wil. Bij Interieur Decor geven we uitgebreide informatie en tips op het gebied van interieuradvies, zodat u uw huis helemaal kunt aanpassen en inrichten naar uw persoonlijke wensen.

Tips nodig om de stijl en sfeer in uw huis aan te passen?

Regelmatig worden er inspirerende workshops gegeven op het gebied van interieur. Tijdens zo'n workshop komt u erachter welke stijl bij u past en gaat u zelf als interieurstylist aan de slag met het aanpassen van uw interieur. Bent u niet in de gelegenheid om zo'n workshop te volgen? Geen probleem, want op deze website geven we ook al behoorlijk wat goede tips weg. Zodoende kunt u volgens een helder stappenplan een persoonlijk interieurontwerp maken. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan kunt u beginnen met het uitvoeren van het ontwerp. Heeft u juist behoefte aan een uitgebreid advies? Ook dat is mogelijk. Neem contact ons op en wij brengen u in contact met een interieurspecialist bij u in de buurt!

Steuntje in de rug bij de verkoop of verhuur van uw woning

Verkoopstyling is iets waar u ontzettend veel aan kunt hebben. Het maakt uw huis frisser, mooier en gewilder, waardoor het eenvoudiger te verkopen is. En daarbij denken we niet alleen aan het interieur… Met kleine ingrepen kunt u er voor zorgen dat uw huis de juiste sfeer en uitstraling krijgt. Bijvoorbeeld door andere meubels of door aanpassing van de binnenverlichting. Op deze manier blijft u de andere huizenverkopers nét een streepje voor. Dit geldt ook voor modelwoningen. Nieuwbouwwoningen worden namelijk veel makkelijker verkocht als potentiële kopers zien en voelen hoe de woning ingericht kan worden.