Partners
Banken

Banken

De woonkamer is het hart van het huis waar de bank een belangrijke rol speelt. Comfort & uitstraling zijn de twee belangrijkste vereisten van een zitbank. Een bank die indruk maakt met zijn uiterlijk en heerlijk is om op te ontspannen zou u natuurlijk graag in uw huis willen hebben. Het kiezen van de juiste bank is best een opgave, dat realiseren wij ons bij Interieur Decor heel goed. Daarom geven wij u informatie en advies zodat ook u de bank van uw dromen kunt vinden. Er is veel keuze in formaten en kleuren, en u kunt zelfs kiezen uit soms meer dan honderd stof- of leersoorten! Vaak is een die mooie 3-zits bank ook kleiner of groter leverbaar, of in een ander materiaal, kleur of dessin. Bij bepaalde specialisten is het mogelijk om een bank op maat te laten maken. U kunt de zithoogte, zitdiepte en zelfs de hardheid van de rug- en/of zitkussen laten samenstellen.

Vulling van een bank

Het zitcomfort van uw bank wordt bepaald door de verschillende vullingen. Loungen of heerlijk neerploffen op uw bank? Dat kan goed met een vulling van dons. Heeft u behoefte aan een wat hardere bank, met meer zitcomfort en steun? Kies dan voor een synthetische vulling. Natuurlijk kunnen vullingen ook gecombineerd worden.

Hoekbanken

Kiest u voor strak design, lounge of een actieve zit? Het aantal keuzes in hoekbanken is vrijwel onbeperkt: in modellen, comfortopties, stof-en leerbekledingen en kleuren. Er zijn wel meer dan een miljard opties. Maak uw persoonlijke keuze, en laat u adviseren door een interieuradvisuer. Deze kan letten op zaken waar u niet snel op zult letten, bijvoorbeeld hoeveel ruimte u voor de nieuwe bank heeft, de hoogte van het zitvlak van de bank. Ook dient u de voordelen en nadelen van een stoffen en leren bank af te wegen.

Er zijn talloze opties op het gebied van banken. Bekijk het uitgebreide aanbod hier.

Terug naar overzicht